Spl Röykkä ry


Patrik Blomqvist


Kiinnostukseni saksanpaimenkoiriin heräsi 17 vuotiaana, hoitaessani pari viikkoa virkakoiraa. Erittäin miellyttävä saksanpaimenkoiranarttu! Aloitin etsimään enemmän tietoa ja ensimmäisen saksanpaimenkoiran ostin vuonna 1989.


Hagadahl’s kennelin kasvatustoiminta alkoi vuonna 1993. Tähän päivään olen yhdessä veljeni kanssa kasvattaneet 311 pentua 55 pentueesta. Kävimme vuonna 1992 ensimmäisen kerran Saksan päänäyttelyssä (BSZS) ja olemme siitä lähtien seuranneet sukulinjojen kehitystä. Olemme kasvattaneet joitakin menestyksekkäitä koiria, näistä tuloksista mainittakoon kuusi eri Landesgruppen (LG) Sieger/-innen, Saksan
päänäyttelyssä nuorissa luokissa SG 2, 7, 8 ja 14 sijoittuneet sekä yhden V-A koiran. Neljä uros kasvattiamme ovat myös astuneet jopa yli 150 narttua.


Vuosien saatossa olen saanut lisää nöyryyttä ja tänään pidän tärkeimpänä että pennunostajat ovat tyytyväisiä meiltä ostamiinsa koiriin ja että koiria kohdellaan hyvin ja rakkaudella.Jan Nilsson (varalla)Kasvatan kennelnimellä Björnyvens, jossa olen jatkanut vanhimpieni kasvatustoimintaa. Kennelin pitkässä noin 50 vuoden historiassa on useita menestyksekkäitä koiria.


Toimin Ruotsin saksanpaimenkoirayhdistyksessä saksanpaimenkoirien erikoistuomarina ja wesentest tuomarina (SV). Toimin myös FCI:n IGP tuomarina, Ruotsin palveluskoiraliiton (SBK) palveluskoirakokeiden ylituomarina sekä kehäsihteerinä.


Olen useita kertoja kilpaillut sekä tuomaroinut Ruotsin mestaruuskilpailuissa (IGP) sekä arvostellut Ruotsin saksanpaimenkoirien päänäyttelyssä. Olen ollut aikaisemmin Ruotsin saksanpaimenkoirayhdistyksen hallituksessa vastuualueena koulutus, koe ja IGP toiminta.


Tulen erittäin mielelläni arvostelemaan Suomeen!